За фойерверки Tropic fire
За фойерверки Tropic fire

 "Тропик -2000” ЕООД е водещ вносител в областта на любителските и професионални фойерверки и пиротехника за България и региона. Фирмата разполага с всички необходими лицензи за съхранение, търговия и транспорт на фойерверки и със собствени лицензирани магазини, складове и транспорт, собственик е на търговската марка TROPIC FIRE.   

Занимаваме се с търговия на едро и дребно с любителски и професионални пиротехнически изделия от 1993-та година  и основната ни  цел е нашите клиенти винаги да получават най-красивите,безопасни и качествени фойерверки.    

При нас ще откриете  голямо разнообразие от продукти, от най-малките любителски артикули до професионални пиротехнически изделия,произведени съобразно световните стандарти за качество и безопасност и придружени от Сертификати за качество и произход, издадени от техните производители – водещи компании в дизайна и производството на фойерверки.  

Всяка година екип на фирмата неколкократно осъществява срещи с водещите производители на фойерверки,с които си партнираме  години наред, за да подберем и тестваме нови ефекти за своите клиенти и за да осъществим контрол над вече готовата продукция.    

Във фабриките,произвеждащи както фойерверки TROPIC FIRE,така и продукти за фирми като Blackcat,Triplex,Phantom ,Martarelo и много други, проследяваме всяка стъпка в изработването на нашите пиробатерии,ракети,римски свещи,фонтани,пиратки… и обсъждаме с техниците всеки елемент и детайл,за да бъдат нашите артикули не само с впечатляващ дизайн, но и с високо качество, гарантиращо на всички, които ги използват ,безопасност и неповторими емоции.  А вечер, щом слънцето залезе – тестваме стотици нови ефекти ,за да предложим на нашите клиенти многообразие от любителска и професионална пиротехника,даваща необятни възможности за създаване на мащабни огнени картини.  

Затова фойерверки TROPIC FIRE са предпочитани  и от водещите пиротехнически фирми в България,които се доверяват на контролираното качество на нашите продукти.    

Тропик - 2000 ЕООД организира и изпълнява огнени спектакли и тържествени зари по повод национални и регионални празници и тържества, концерти, частни и фирмени партита, сватби, промоции...    

Към нас можете да се обърнете и за проектиране,дизайн и реализация на декорация с балони с различно ниво на сложност,независимо от тематиката на празника.Работим с висококачествени балони,произведени в Италия,което, в комбинация с оригиналните дизайнерски решения на нашите специалисти, е гаранция за неповторимата атмосфера на вашия празник.      

Ако сте любопитни и имате някакви въпроси,не се колебайте да ни потърсите по всяко време . 

 

За нас ще бъде повече от удоволствие да бъдем ваш партньор.

 

 

tropic fire